• Het nieuwe werken
  Het nieuwe werken
  //
  dynamische opbergruimte
 • schoolkluisjes
  schoolkluisjes
  //
  elektronisch beheren
 • Ziekenhuizen
  Ziekenhuizen
  //
  wisselgebruik
 • Garderobes
  Garderobes
  //
  Een Warm welkom
 • Sportaccommodaties
  Sportaccommodaties
  //
  een vip gevoel geven

Ziekenhuis lockers

Voor iedereen in de zorg is het herkenbaar: In de centrale garderobe kan het druk, hectisch en krap zijn. Door te werken met dynamische ziekenhuis lockers kan de ruimte in de (centrale) garderobe beter worden benut. En, kan worden gegarandeerd dat kastruimte beschikbaar blijft. 

ZIEKENHUIS LOCKERS MET VECOS – DE NOODZAAK

Bij dynamische ziekenhuis lockers kunnen medewerkers een vrije locker gebruiken voor de duur van hun dienst. Het VECOS lockersysteem zorgt ervoor dat een medewerker de (wisselende) locker of kast snel terug kan vinden en niet te lang kan gebruiken. Bovendien zorgt het VECOS systeem ervoor dat persoonlijke eigendommen veilig liggen opgeborgen (kast gaat bijvoorbeeld niet vanzelf na x tijd open als medewerker niet op tijd terug is). 

ZIEKENHUIS LOCKERS MET VECOS – DE BESPARING

De praktijk heeft uitgewezen dat ziekenhuizen tot wel 40% kunnen besparen op kastruimte wanneer er wordt gekozen voor ziekenhuis lockers met een VECOS lockersysteem. Aan de andere kant, dat betekent ook dat er geen verbouwing nodig is van bestaande garderobes wanneer meer medewerkers gebruik van dezelfde ruimte moeten gaan maken.

OOK BELANGRIJK

De ziekenhuis lockers voorzien van VECOS kunnen worden geopend en gesloten met de (bestaande) toegangskaart.