• Het nieuwe werken
  Het nieuwe werken
  //
  dynamische opbergruimte
 • schoolkluisjes
  schoolkluisjes
  //
  elektronisch beheren
 • Ziekenhuizen
  Ziekenhuizen
  //
  wisselgebruik
 • Garderobes
  Garderobes
  //
  Een Warm welkom
 • Sportaccommodaties
  Sportaccommodaties
  //
  een vip gevoel geven

Flexwerk lockers

De herinrichting van kantoren is in volle gang. De reden: Het Nieuwe Werken biedt veel voordelen voor zowel de werkgever als werknemer. Flexwerk lockers  voorzien van een VECOS lockersysteem zijn de enige manier om alles uit een flexwerk kantoor te halen.

FLEXWERK LOCKERS MET VECOS – DE NOODZAAK

Met flexwerk lockers voorzien van een VECOS lockersysteem kunnen medewerkers overal en altijd opbergruimte aanvragen. Het systeem zorgt ervoor dat de flexwerk lockers nooit dubbel of te lang worden gebruikt. Wat is een flexibele werkomgeving zonder flexibele opbergruimte?

FLEXWERK LOCKERS MET VECOS – DE BESPARING

De praktijk wijst uit dat niet iedereen dezelfde opbergbehoefte heeft. Met flexwerk lockers voorzien van een VECOS systeem wordt alleen opbergruimte geclaimd wanneer iemand erom vraagt. De praktijk heeft geleerd dat besparingen in aantallen flexwerk lockers kunnen oplopen tot 50% ten opzichte van de situatie waarbij iedereen een eigen locker heeft.

Bovendien, omdat iedereen zelf opbergruimte aanvraagt is tussenkomst van de beheerder niet nodig.

OOK BELANGRIJK

Bij VECOS wordt ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk en beleving van flexwerk lockers. In kantoren zijn de flexwerk lockers immers onderdeel van de werkomgeving.