Bernhoven Ziekenhuis

Uden
Bernhoven White
Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 52 34

Situation

Bernhoven Ziekenhuis, a hospital in the south of the Netherlands, faced quite the challenge when designing the central cloakroom. The available space was not enough to provide every employee with a personal locker. So they searched for a dynamic solution.

Solution

We were asked to install our card-operated locker system. Every day, when the employees arrive at work, they select a locker themselves. This way, the lockers are not continuously occupied. Also, the three storey locker setup ensures that employees do not easily obstruct each other. A very efficient design!

450 employ­ees
325 lock­ers
4500 m2
1 sys­tem
Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 52 34
Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 51 53
Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 53 00
Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 52 15

Related references

Schermafbeelding 2018 08 31 Om 09 50 49 Meander Medisch Centrum