Financieel administratief medewerker (m/v, 16 - 24 uur)

Zoek jij de ideale combinatie van gezin en carrière? Ben jij goed met cijfers en zet je graag de puntjes op de i? Wil je werken bij een innovatief bedrijf dat snel groeit, investeert en doorgroeimogelijkheden biedt? Sluit je aan bij team VECOS!

Wie zijn we?

Team VECOS bestaat momenteel uit vijftig gedreven collega’s op de vakgebieden sales, R&D en delivery. We zijn super ambitieus, collegiaal, hebben plezier in het werk, en zijn trots op wat we dagelijks samen voor elkaar krijgen. We werken aan fantastische werkplek-inrichtingen voor grote opdrachtgevers met aansprekende namen.

Wij zijn in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van lockermanagementsystemen in Nederland en bouwen al een aantal jaar razendsnel aan onze positie in markten wereldwijd. De snelle groei gaat gepaard met alle druk en uitdagingen die daarbij horen. We zijn toe aan uitbreiding en zoeken een gedreven collega die bij ons past.

Wie zoeken we?

De collega die we zoeken biedt zelfstandig ondersteuning aan de Financial Manager bij al zijn taken en aan de afdeling Facturatie.

Je bent financieel goed onderlegd, communiceert vlot en duidelijk en hebt een proactieve houding. Natuurlijk ben je daarnaast zorgvuldig, resultaatgericht en gestructureerd. Je bent beschikbaar voor ongeveer 16 uur per week en bereid om iets meer te werken wanneer de werkzaamheden daarom vragen. De verdeling van de uren is flexibel en kun je aanpassen aan je privé-situatie.

Wij zoeken de juiste persoon en instelling. We verwachten dat jij de juiste werkgever zoekt, niet alleen de baan.

Verder vinken we graag de volgende functie-eisen af:

  • HBO- werk- en denkniveau, opleiding in financieel-administratieve richting
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol in een projectenorganisatie
  • Kennis van en inzicht in financieel-administratieve bedrijfsprocessen en -procedures
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede kennis van Navision en Excel en ervaring met digitale verwerking van inkoopfacturen zijn een pre

Welke taken willen wij jou toevertrouwen?

  • Administratief verwerken van stroom inkoopfacturen: inboeken, verwerken en opvolgen
  • Ondersteuning bieden bij het maken van de verkoopfacturen voor afgeronde projecten en maandelijkse contracten
  • Ervoor zorgen dat bovengenoemde processen op tijd, efficiënt en correct worden afgehandeld

Wat bieden wij?

Als klein bedrijf met grote ambitie, bieden we jou de mogelijkheid om mee te groeien en veel te leren binnen korte tijd. Goede arbeidsomstandigheden en werkplezier met enthousiaste collega’s horen daarbij. Reageren? Neem contact op met Brigitte Esteves (HR Manager) via brigitte.esteves@vecos.com.

PS: We zien uit naar de dag dat we je gevonden hebben!