Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v, 40 uur)

Hr Vecos Edge Tech 1747

Commercieel Medewerker Binnendienst

Heb je een passie voor sales, en ondersteun je de buitendienst graag vanuit kantoor? Win jij het vertrouwen van klanten en collega’s met je expertise, manier van communiceren en energie en enthousiasme?

Wil je werken bij een innovatief bedrijf dat snel groeit, investeert en doorgroeimogelijkheden biedt? Sluit je aan bij team VECOS!

Wie zijn we?

Team VECOS bestaat uit 37 gedreven collega’s op de vakgebieden sales, R&D, service & support, logistiek en uitvoering. We zijn super ambitieus, collegiaal, hebben plezier in het werk, en zijn trots op wat we dagelijks samen voor elkaar krijgen. We werken aan fantastische inrichtingen voor grote opdrachtgevers met aansprekende namen.

Wij zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hightech lockermanagementsystemen in Nederland en onze ambities hielden niet op bij de grens; we zijn onderweg om een wereldspeler te worden! Groei brengt druk met zich mee. Team VECOS is daarom toe aan uitbreiding, een nieuwe collega die samen met ons zorgt voor verdere professionalisering.

Wie zoeken we?

Ons Sales-team is het afgelopen jaar flink uitgebreid. Momenteel worden de taken op de binnendienst nog door twee collega’s uitgevoerd. Door jouw komst worden deze taken verdeeld en gaan jullie samen de verkoop binnendienst bemannen.

Jouw talenten liggen op het vlak van energie en actie, dienstverlening, doelgerichtheid, orde en structuur en sociabiliteit en contact.

  • ü Jij bent commercieel gedreven, met affiniteit met techniek, zelfstandig en flexibel
  • ü Je kunt snel schakelen en bent gewend meerdere projecten tegelijk onder handen te hebben
  • ü Je bent kritisch en accuraat en je durft ook ‘nee’ te verkopen
  • ü Je bent gewend commerciële telefoongesprekken te voeren en hebt een prettige telefoonstem
  • ü Je houding getuigt van een externe én interne klantgerichtheid

Verder vinken we graag de volgende functie-eisen af:

  • ü Afgeronde HBO-opleiding is vereist, bij voorkeur een commerciële richting
  • ü Minimaal 3 jaar ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst in een projectorganisatie (voorkeur gaat uit naar kandidaten uit internationaal opererende MKB-bedrijven)
  • ü Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits/Frans is een pre
  • ü Ervaring met Navision en Microsoft Office, vooral Excel
  • ü Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs en auto

Welke taken willen wij jou toevertrouwen?

Een groot deel van je takenpakket bestaat uit het ondersteunen van de sales managers - nationaal en internationaal - vanuit kantoor. In het acquisitietraject verstrek je informatie aan prospects en partners en speel je leads door aan de sales managers. In nauwe samenwerking zorgen jullie ervoor dat het verkoopproces goed verloopt. Vanaf het moment dat een sales manager een offerte-aanvraag binnenkrijgt, speel jij een belangrijke rol: je verzamelt intern en extern alle informatie om een calculatie te kunnen maken, stelt de offertes op, zorgt ervoor dat alle projectinformatie up-to-date wordt gehouden in het ERP-systeem en verzorgt de benodigde documentatie. Je verwerkt binnengekomen orders en zorgt er als ‘linking pin’ voor dat het hele projectdossier compleet wordt overgedragen aan de collega’s van de afdeling Projecten.

Wat bieden wij?

Als klein bedrijf met grote ambitie, bieden we jou de mogelijkheid om mee te groeien en veel te leren binnen korte tijd. Goede arbeidsomstandigheden en werkplezier met enthousiaste collega’s horen daarbij.

Reageren? Neem contact op met Brigitte Esteves (HR Manager) via brigitte.esteves@vecos.com.

PS: We zien uit naar de dag dat we je gevonden hebben!